huur mij

Bedrijven – backup

Beste ondernemer,

Elk bedrijf heeft op regelmatige basis wel eens iets te vieren.
Een bedrijfsverjaardag, een feest ter ere van een van uw medewerkers, een bedrijfspresentatie, een doorbraak, een (nieuwjaars)receptie, een overname, een jubileum…
Er zijn veel redenen om te feesten en uw medewerkers weten zulke feesten meestal ook wel te smaken, maar het betekent wel een hele organisatie en kopzorg voor uzelf.

Daar komen wij voor u in beeld.
MusiCafé is al jaren een bekende multifunctionele zaal voor alle mogelijke feesten, fuiven, activiteiten, bedrijfsfeesten, productvoorstellingen, afterwork party’s… en dit in de Muntstraat, het absolute centrum van Leuven.

MusiCafé is niet zomaar een traditionele feestzaal waar uw gasten op een vaste plaats aan tafel zitten en vooral jonge werknemers ervaren dit als een belangrijke meerwaarde.
In de drie zalen die allemaal een warm Lounge gevoel uitstralen, kan uw evenement immers van kleinschalig tot groots en zeer verscheiden worden ingevuld.
U kan hier feesten organiseren tot 160 personen en fuiven of recepties tot 500 personen.
Bovendien kan voor speciale wensen met een decorateur naar ieders smaak en budget een voorstel op maat worden uitgewerkt.
Ook wat betreft animatie gaat u zo ver als u zelf wilt: u boekt uw eigen DJ of onze huis-DJ,  u boekt of wij boeken voor u live-bands tot zelfs internationale artiesten!
Culinair werken wij samen met een toptraiteur, maar u kan ook uw eigen culinaire wensen door anderen laten invullen.
Wilt u uw gasten verwennen met een verzorgde receptie, een feestelijk buffet, een originele thema-avond of een exclusief walking diner: we werken graag met u een formule op maat uit, waarin flexibiliteit ons motto is.

Bent u als bedrijf op zoek naar een mooi, jong en eigentijds kader voor welk bedrijfsevenement dan ook? Wij bieden u de ideale én betaalbare locatie!
U vindt er alles over op deze website waar u onze zalen hier ook virtueel kan bezoeken.
Vragen of reserveren: Vul het contactformulier in of bel Peter Ruttens op 0475 67 76 41